Autoriseret ergoterapeut

Goldschmidtsvej 17 · 2000 Frederiksberg

Telefon 26 82 38 71 · ihm@boerneergoterapeut.dk

 

Jeg har udført arbejde for

Allerød Kommune, Børne-Familieteamet

Frederiksberg Kommune, Børne-Ungeområdet

Glostrup Kommune

Ishøj Kommune, Specialrådgivningen

Tårnby Kommune, Børne- og Kulturforvaltningen

Valby Socialcenter, Børn og Unge

Allerød Børnebibliotek

Birkerød Grennessminde

Brøndby Kommune, Sundhedsplejerskernes Kursusafdeling

Nordfyns Kommune, Kursusafdelingen, Dagtilbud

Professionshøjskolen Metropol, ergoterapeutuddannelsen

Rudersdal Kursusafdelingen for daginstitutioner

Skattekisten, daginstitution, Valby

Hvalen, specialinstitution, København

Tusindfryd, Rudolf Steiner daginstitution

Tårnby naturskole

Vestsjællands Social- og Sundhedsskole

Stimulastik i Amoxa, Grøndalcentret, PH Metropol, ODK, Idrætsfabrikken

Mange private familier - jeg hjælper gerne med kontakt

"

Kære Ingrid

Der er sket meget siden vi sås sidst, og hele familien har det rigtig godt - også min datter.

Vi fulgte Wilbarger programmet fuldt ud, og skrev ned undervejs i skemaerne. Min datter var med på legene og selve børsteprogrammet/dybe tryk. Den første uge fik hun som sædvanligt sammenbrud og græd 5-6 gange hver dag; det aftog på 2. uge.
Der var ingen umiddelbar effekt efter den intensive periode sluttede, faktisk rykkede hendes sensitivitet sig til hovedet, hvor cykelhjelmen nu også skulle strammes helt ind. To uger efter var reaktionen på ubehag med tøjet ca. halveret, og min datter begyndte selv at tage det tøj på, hun før havde afvist. Særligt tøj med elastik rundt om maven begyndte hun at tage på; 3-4 uger efter er alle reaktioner på tøj helt væk! Det eneste hun har holdt fast ved er, at strømperne skal på vrangen.  

Selve styrketræningen har haft en overraskende stor effekt. Hun har ligesom fået "vækket" sin krop. Hun er nu meget fysisk aktiv, er begyndt at sjippe og bruger sin krop meget i løbet af hele dagen. Hun bliver hele tiden stærkere.

Efter at hun er begyndt i skolen, er hun vokset imponerende. Hun har ikke grædt, siden hun stoppede i børnehaven (og har faktisk aldrig snakket om den siden), hun er selvhjulpen om morgenen, hvor hun selv tager tøj på, spiser morgenmad, tager sko på og stiller sig klar. Hun er glad og udvikler sig hele tiden.
Mht. kræsenhed arbejder vi stadig på den del. Jeg er begyndt at blende meget mad, så hun med øjet ikke kan se grøntsager, bønner osv. Det har hun taget fint imod. Generelt har hun fået en større appetit, efter at hendes fysiske aktivitetsniveau er steget.

Vi er så taknemmelige for det forløb du har udarbejdet til os. Vi oplever vores datter som en glad pige, der er i trivsel og god udvikling.

Venlig hilsen Maria (august 2015)

"

 Hej Ingrid 

Jeg vil lige benytte lejligheden nu til at sige tusind tak for nogle rigtig sjove og lærerige timer. Både Liva og jeg hygger os rigtig meget og jeg har fået god inspiration til at aktivere Liva i dagligdagen.

Vi glæder os til de næste 3 gange - og jeg regner med at sende hendes far af sted på et nyt hold, når hans barsel begynder.

 Kærlig hilsen Camilla Louv Kamp (april 2014) 

"

Kære Ingrid

Tak, Ja, det giver fuldstændig mening, og vi er nu gået i gang med Wilbargerprogrammet. Heldigvis kan Rasmus godt lide det.

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at fortælle, at vi var til Skole-hjem samtale i går, hvor hans lærere fortalte, at de sjældent havde set så stor forandring med et barn! De mærkede tydelig forskel og fremskridt, og det var nærmest som at have fået et nyt barn ind i klassen. Han klarer forandringer og sammenstød med andre børn på en meget mere hensigtsmæssig måde. Og han efterspørger selv at være med til fysiske og sociale aktiviteter.

I broderens klasse fortalte de, at forskellen også kan mærkes her, fordi han er gladere og nu selv opsøger Rasmus i frikvarterne – hvor han før søgte væk fra ham.

Så selv om programmet + løbetræningen kræver lidt ekstra af os, er det i dén grad godt investeret! Og en stor ros i øvrigt til dig fordi du på kort tid har formået at skabe en tillidsfuld kontakt til Rasmus, der har gjort, at han er helt med på at gøre de ting, der skal gøres.

VH/Trine (november 2011)

"

Vi har i mødregruppen været meget glade for at gå til stimulastik. Vi har virkelig følt, at vores børn er blevet set i forhold til hvilke kompetencer, de hver især har, og dermed hvor de har været i deres udvikling, og det har været igennem rådgivning, lege, sange og sansestimulerende redskaber og legetøj. Vores børn har haft stor glæde af den tryghed, som børnene har mødt og også den genkendelighed, der har været i undervisningens opbygning i en dejlig afslappende atmosfære. Man kan mærke, at grobunden for undervisningen er uddannelse, erfaring, interesse i børn og vigtigst af alt en hjertevarme til de små.
 
Kh. Monika Vesth Jørgensen og Line Boye Olsen (26. december 2010)

"

Jeg har både som mor til et barn med dyspraksi/DCD og som formand for Dyspraksiforeningen haft brug for Ingrids bistand og kan varmt anbefale hende. Hendes viden om og erfaring med dyspraksi er imponerende, og jeg har kunnet konstatere, at hun følger med i den nyeste viden om dyspraksi/DCD og sanseintegrationsproblematikker og disse funktionsnedsættelsers behandling - meget betryggende.

Venlig hilsen
Eva Kirschner
(3. januar 2011)

"

Kære Ingrid.
Jeg vil gerne takke dig for et godt og spændende samarbejde med dig ifb med Olivia. Tak for din opbakning og altid gode ideer, det er alt sammen noget jeg vil tage med mig i mit videre støttepædagogiske arbejde med børnene. Rigtig meget held og lykke med din hjemmeside. Hvor er den fin, jeg er kun glad og stolt over at være "lidt" med!

Mange hilsner fra Anne Marie Sten
(28. februar 2011)